O Nas

Ziemniaczana pyranoja zaczęła się w marcu 2009 w Poznaniu, kiedy to nieustraszona grupa entuzjastów bulw przyczyniła się do otworzenia pionierskiej placówki gastronomicznej opierającej swoje menu w głównej mierze na PYRACH. Od tego czasu Kurczak Cukinsyn, zBoczek czy poTEJto Korsarza to nasze codzienne wyzwania, na których się koncentrujemy, by jak najlepiej nakarmić naszych Gości. Ale jak jest z pyrą, każdy wie? Za długo poleży w cieple to zaczyna kiełkować. Było więc zatem kwestią czasu otworzenie drugiego baru - w Gdańsku - gdzie w najbliższym otoczeniu starówki, przy ulicy Garbary 7, wyrósł godny kompan poznańskiego brata - ziemniaka. A jak już uzyskaliśmy dostęp do morza , mogliśmy śmiało wypłynąć na szerokie wody i bez obaw weszliśmy szturmem na poznańskie Jeżyce, gdzie w kameralnym lokalu zaczęliśmy odtwarzać wspomnienia serwując domowe placki ziemniaczane i pyry z bzikiem. 

W 2016 wodujemy flagowy okręt przy Skwerze Kościuszki w Gdyni i pełną pyrą ruszamy na bitwę wystawiając naszych najdzielniejszych pyratów ,więc jeśli kiedykolwiek słyszałeś i wziąłeś sobie do serca "zjedz mięso a zostaw ziemniaka " lepiej na nich uważaj i miej się na baczności. Od zawsze wkładamy w nasze działania całe serce i wiedzę, dlatego nasze ziemniaki są takie dobre, a mając zakorzenione nieustające parcie do doskonałości można się spodziewać, że w przyszłości będą tylko lepsze.

Do zobaczenia w Pyra Bar -ACH

Franczyza

Jeśli jadłeś w Pyra Bar i pomyślałeś, że to może być fajny pomysł na biznes napisz do nas na bar@pyrabar.pl. Jesteśmy otwarci na rozwijanie naszej sieci, zarówno poprzez placówki własne jak i franczyzowe. Jeśli będziesz wystarczająco zdeterminowany, pomożemy Ci wyhodować Twój własny bar. 

Franczyza 1 Franczyza 2